Standaard
Categorieën
Nieuwsbrief aanmelden
* Uw e-mailadres
Uw naam 
Aanmelden Afmelden
 

Leveringsvoorwaarden

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Kyopo zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden worden op verzoek toegezonden en kunnen bij afhandeling van de bestelling worden ingezien. Hier een verkort overzicht.

Levering: De levertijd is meestal 1-3 dagen. Afwijkende levertijden worden vermeld per artikel. Mocht uw bestelling haast hebben vermeld dit dan aub bij opmerkingen.

Betalen: U heeft uw bestelling het snelst in huis als u met IDEAL of Paypal betaald, dan kunnen wij nl. direct verder gaan met verwerking en verzending. Bij vooraf overmaken duurt het gemiddeld 1-3 dagen voordat wij uw betaling ontvangen en verder kunnen gaan met de afhandeling. Vanuit België overmaken duurt meestel 3-5 dagen voordat de betaling ontvangen is.

Verzenden: Wij verzenden met PostNL. Zij leveren binnen Nederland normaal gezien 1 dag later (uitzonderingen daargelaten).
Naar belgië duurt meestal 2-3 dagen.

Verzendkosten zijn 6,75 euro voor een pakketje tot 10 kg (dit zijn de meeste pakketjes.) tussen de 10-30 kg zijn de verzendkosten 12,95 euro. Verzenden naar Belgiën en Nederland is even duur bij pakketjes tot 10 kg. Op verzoek is het ook mogelijk via DHL te laten versturen, naar bv. DHL servicepunt.

Wij rekenen geen verzendkosten bij een bestelling boven de 100,- Euro. Er is 1 uitzondering, bij pakketjes boven de 30 kg worden ALTIJD verzendkosten berekend, u ontvangt een e-mail met de verzendkosten spoedig na ontvangst van uw bestelling.

Retourneren
Alle artikelen worden door Kyopo gecontroleerd voor verzending. Na ontvangst dient de klant direct te controleren of alle artikelen in perfecte staat zijn. In geval van schade dient u dit direkt te melden bij Kyopo. Retourneren kan zonder opgaaf van rekening binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen, mits dit ook binnen deze termijn aan Kyopo gemeld wordt. Bij retourneren krijgt u het betaalde bedrag min de verzendkosten retour. De artikelen moeten in orginele staat geretourneerd worden en niet gebruikt zijn.

Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Kyopo is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle bestellingen dienen de vooruitbetaald te worden of contant bij afhalen.

privacy beleid
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor verwerken van uw bestelling en zullen niet aan andere partijen worden doorgegeven, met uitzondering van de adresgegevens voor levering.

Copyrights
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van Kyopo gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan Kyopo gevestigd te 's-Heer Arendskerke

Kyopo © 2018